Drift
Om jag vill integrera vattenförbrukningsdata från Smartvatten till ett fastighetsförvaltningssystem eller energisystem, hur går jag till väga?
Om jag vill integrera vattenförbrukningsdata från Smartvatten till ett fastighetsförvaltningssystem eller energisystem, hur går jag till väga?
Julia van den Bergh avatar
Skrivet av Julia van den Bergh
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under introduktionsfasen avgör vi om vårt system redan har en integration med de system ni arbetar med, eller om vi behöver konfigurera en ny integration. Om vi redan är bekanta med systemen kan vi enkelt ordna ett för ert företag. Om inte, kontaktar vi företaget bakom systemet ni använder och ser till att få igång integrationen så snart som möjligt. Smartvatten samarbetar med hundratals API-partners, så det är troligt att er leverantör redan är känd av oss.