Drift
Enheten är installerad men den vill inte ansluta till onlineportalen. Vad kan vara orsaken?
Enheten är installerad men den vill inte ansluta till onlineportalen. Vad kan vara orsaken?
Julia van den Bergh avatar
Skrivet av Julia van den Bergh
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är möjligt att anslutningen/täckningen inte är tillräckligt bra. Om du befinner dig i det utrymme där enheten är installerad och du har mottagning på din mobiltelefon, bör enheten fungera. Men om du inte har någon mottagning kan det vara problemet. Det händer ofta när t.ex vattenmätare finns i underjordiska parkeringsgarage. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning. En annan förklaring kan vara att enheten låg i sin låda ett längre tag innan installation. Då kan den behöva uppdateras. För att trigga igång en uppdatering kopplar du ut enheten från uttaget och ansluter den igen. Efter att ha gett enheten lite tid att uppdatera bör den nu fungera korrekt. Om inte, vänligen kontakta oss direkt så att vi kan ta itu med problemet tillsammans.