Inloggning & Portalen
Varför visar onlineportalen bara förbrukningsdata per timme?
Varför visar onlineportalen bara förbrukningsdata per timme?
Julia van den Bergh avatar
Skrivet av Julia van den Bergh
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det beror på att data på minutnivå egentligen bara är relevanta när vi tittar på läckage. Den allmänna informationen du ser är per timme, vilket ger dig en användarvänlig översikt över er förbrukning och ser till att systemet fungerar smidigt. Vi mäter naturligtvis fortfarande per minut, och data per minut är omedelbart tillgänglig när ett läckage har upptäckts.