Läckagevarningar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

a. Hur lägger jag till personer i listan över användare av läckageaviseringar? Att lägga till användare för läckageaviseringar är något vi gör åt dig för att se till att allt blir rätt. Har du någon du vill lägga till? Kontakta oss!

b. Hur många användare för läckagevarningar kan det finnas? Det finns ingen gräns för antalet mottagare av läckageviseringar. Vi rekommenderar att du väljer minst två: er primära kontaktperson samt ett allmänt e-postkonto. På så sätt kommer läckagevarningar inte att gå obemärkt förbi vid sjukdom eller annan frånvaro.

c. Hur uppdaterar jag (lägger till/tar bort/ändrar) användare av läckagevarningar? Kontakta oss direkt så gör vi alla nödvändiga ändringar.