Onderhoud
Het apparaat is geïnstalleerd maar gaat niet online. Waar zou dat aan kunnen liggen?
Het apparaat is geïnstalleerd maar gaat niet online. Waar zou dat aan kunnen liggen?
Julia van den Bergh avatar
Geschreven door Julia van den Bergh
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk dat de verbinding niet goed genoeg is. Ben je in de ruimte waar het apparaat is geïnstalleerd en je hebt bereik op je mobiele telefoon, dan zou het apparaat moeten werken. Heb je geen bereik, dan zou dat het probleem kunnen zijn. Dat gebeurt vaak wanneer watermeters bijvoorbeeld in ondergrondse parkeergarages geplaatst zijn. Neem contact met ons op zodat we samen een oplossing kunnen vinden. Een andere reden zou kunnen zijn dat het apparaat al wat langer in de doos heeft gelegen voorafgaand aan de installatie. Er is misschien een update nodig. In dat geval kun je de stekker van het apparaat uit het stopcontact trekken en er weer in doen – dat zet de update in gang. Nadat het apparaat wat tijd heeft gekregen om de update uit te voeren, zou het weer moeten werken. Zo niet, neem dan direct contact met ons op zodat we het probleem samen kunnen oplossen.