Inloggen
Hoe deel ik toegang tot de online portal met iemand anders?
Julia van den Bergh avatar
Geschreven door Julia van den Bergh
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt toegang tot de informatie van een specifiek gebouw in de online portal met iemand delen. Nadat je bent ingelogd zie je een lijst gebouwen op de hoofdpagina. Klik op het icoontje in de meest linkse kolom naast het gebouw in kwestie. In het venster dat verschijnt kun je het e-mailadres invoeren van de persoon die je toegang geeft. Die wordt vervolgens door middel van een e-mail op de hoogte gesteld, waarna ze leesrechten hebben voor de informatie van het gebouw. Je kunt deze toegang in hetzelfde venster weer intrekken. Heeft iemand toegang nodig tot meerdere locaties, of wil je meerdere mensen toegang geven? Neem dan contact met ons op en wij maken het in orde.