Kaikki kokoelmat
Sopimukset
Miten voin päivittää aiemmin valitsemani palvelutason?
Julia van den Bergh avatar
Tekijä: Julia van den Bergh
Päivitetty yli viikko sitten

Palvelutason päivittäminen onnistuu klikkaamalla Online-palvelun etusivun oikean yläkulman “Päivitä palvelutaso” -painiketta. Tämän jälkeen pääset nostamaan tilauksesi tasoa. Saamme tästä tiedon ja teemme tarvittavat muutokset. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä.

Hälytysrajan nostaminen onnistuu ainoastaan meidän kauttamme. Mikäli siis haluat nostaa nykyistä hälytysrajaa, olethan meihin yhteydessä.