Kaikki kokoelmat
Online palvelu
Miten jaan lukuoikeuden toiselle käyttäjälle?
Julia van den Bergh avatar
Tekijä: Julia van den Bergh
Päivitetty yli viikko sitten

Voit jakaa pääsyn kiinteistön tietoihin Online-palvelun etusivulla. Valitse ensin kiinteistö ja klikkaa sitten kohteen nimen edessä olevaa henkilökuvaketta. Kirjoita seuraavaksi avautuvaan ikkunaan sen henkilön sähköpostiosoite, kenelle haluat jakaa lukuoikeuden ja jaa kohde. Kutsumasi henkilö saa ilmoituksen sähköpostiinsa, minkä jälkeen hänellä on lukuoikeus valitun kiinteistön tietoihin. Myös lukuoikeuden peruminen tapahtuu henkilökuvakkeen kautta. Jos haluat jakaa pääsyn useille henkilöille tai useisiin eri kohteisiin, ota meihin yhteyttä niin hoidamme asian puolestasi.